.

.

 

.

Geweldige opbrengst Pluk&Deel-editie 2022

Wat zijn we trots op onze tientallen vrijwilligers en de tuineigenaren die hun appels ter beschikking stelden!

De afgelopen maanden zorgden we er samen voor dat duizenden appels verwerkt werden tot lekkere appelproducten die we verkochten voor een goed doel, een lokaal initiatief of voorziening waar ook vrijwilligers bij zijn betrokken. Dit keer ging het geld naar wooncomplex de Korenhof.

Overhandiging cheque
Op 11 januari overhandigde de Pluk&Deel groep in de huiskamer van de Korenhof een cheque met een flink bedrag aan Hilda Kiers, coördinator Welzijn. Maar liefst € 700 kreeg de Korenhof voor de herinrichting van de entree. Inmiddels is die herinrichting al een feit. Bezoekers worden nu verwelkomd in de hal door een mooi dressoir met daarop twee vazen met bloemen tegen een gedecoreerde muur met spiegels.

Bedankt iedereen!
Graag willen we alle mensen die hun appels ter beschikking stelden, materiaal aanleverden zoals schone potten, doekjes, stickers, ons hielpen met plukken, verwerken, of verkopen heel hartelijk bedanken. En natuurlijk zijn we ook heel blij met alle mensen die onze producten kochten. Samen hebben we dit mogelijk gemaakt. Bedankt!

Kleine bijdrage voor OEK en de Spil
Tijdens de plukdagen maakten we gebruik van dorpshuis de Spil om voor- en achteraf samen een kopje thee en koffie te drinken. Dat gezellig samenzijn is voor een vrijwilligersproject als Pluk&Deel erg belangrijk. Het draagt bij aan het gevoel dat we het samen doen.
Voor het bekendmaken van onze activiteiten maakten we gebruik van Oes Eig’n Kraantien (OEK). Beide beschouwen wij als belangrijke faciliteiten niet alleen voor ons project, maar voor alle inwoners van Zweeloo en Aalden. Daarom ontvangen zowel De Spil als OEK € 50 van Pluk&Deel.

Samenwerking met Korenhof en Coop
Onze speciale dank gaat verder uit naar Martijn Wever en de medewerkers van de Coop en Hilda van de Korenhof. Hilda begeleidde de schilmiddagen en liet ons gebruik maken van de keuken van de Korenhof. Een vruchtbare samenwerking die we in de toekomst graag willen voortzetten. Ook zijn we erg blij met onze samenwerking met de Coop in Aalden. Niet alleen mochten we onze producten verkopen bij de ingang van de De Coop, ze leverden ons ook een prachtige kraam waarin we onze producten professioneel konden uitstallen. Heel erg bedankt!

Trees Kool, één van de kerngroepleden van Pluk & Deel, en rechts Hilda Kiers van de Korenhof.

Tot het volgende appelseizoen iedereen!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel