.

.

 

.

Geef aan de collectant van de Hersenstichting

Van 30 januari tot en met 4 februari 2023 collecteert de Hersenstichting voor meer hersenonderzoek.

Vele enthousiaste en vrijwillige collectanten gaan in Zweeloo, Aalden, Meppen, Benneveld, Wezup en Wezuperbrug langs de deuren om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelingen voor mensen met een hersenaandoening.


Want denk je eens in dat er iets met je hersenen gebeurt?! Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. Helaas is dat al bij meer dan 4 miljoen Nederlanders het geval. Denk bijvoorbeeld aan dementie, Parkinson, een beroerte, een depressie of hersenletsel door een ongeluk. En als we niets doen, wordt dit aantal alleen nog maar groter.
De Hersenstichting zet daarom alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Geef dus aan de collectant!
Collectant gemist? Je kunt je gift ook overmaken via onze online collectebus op hersenstichting.digicollect.nl/hersenstichting.

Namens 4 miljoen mensen met een hersenaandoening: bedankt!

Plaatselijke organisator Hersenstichting:
Henk Askes, Meppen, 06 – 244 26 051

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel