.

.

 

.

In het huwelijksbootje of met paard en wagen naar ...

boerenbruiloft in Meppen. Op zaterdag 16 september 2023 tijdens vijfde editie Oogstmarkt.

Vandaag (14 februari) is het Valentijnsdag. De dag van de liefde. Ben je nog niet getrouwd, maar wel super verliefd, dan kun je op deze dag zelfs jouw geliefde ten huwelijk vragen. En alvast een datum plannen voor de dag van jullie leven ... zaterdag 16 september hebben we al voor jullie gereserveerd ... een bijzondere boerenbruiloft met alles erop en eraan.

Een romantisch maar ook nostalgisch plaatje.... Op paard en wagen maken jullie tijdens het Oogstfeest in Meppen de entree. Dit jaar wordt in Meppen het eerste lustrum van de oogstmarkt gevierd. Het bestuur van Stichting Oogstfeest Meppen wil dat niet zomaar voorbij laten gaan en besloot het eerste lustrumfeest op een bijzondere manier te vieren.


De feestelijkheden staan in het teken van een echte traditionele Boerenbruiloft met alles erop en eraan. Om een tipje van de (bruids)sluier op te lichten: een bruidspaar in passende klederdracht, gasten en genodigden komen in traditionele boeren klederdracht, huifkar en paard en wagen. Ook Oud-Hollandse dansen en spelen mogen die dag uiteraard niet ontbreken.

Het bruidspaar kan op voorhand op veel belangstelling rekenen, want op zaterdag 16 september a.s. kan iedere bezoeker van de Oogstmarkt in Meppen getuige zijn van de boerenbruiloft, die geheel volgens traditie verloopt. De eerste besprekingen en voorbereidingen zijn aan de gang. Burgemeester Renze Bergsma van de gemeente Coevorden heeft inmiddels enthousiast gereageerd en zich beschikbaar gesteld om het bruidspaar in de echt te verbinden.

Stel dat jullie over een aantal maanden wakker worden en het is DE dag? Een heerlijke dag met een lach, een traan, een knuffel en vol liefde. Een heerlijke dag waarop jullie elkaar, in het bijzijn van familie en genodigden, het JA-woord geven. Deze droom kan op 16 september aanstaande in Meppen werkelijkheid worden. Het bestuur van Stichting Oogstfeest Meppen is op zoek naar jullie: een enthousiast koppel dat op een bijzondere wijze wil trouwen.

Willen jullie binnenkort trouwen en een traditionele bruiloft spreekt jullie aan, stuur dan een bericht naar het bestuur van Stichting Oogstfeest Meppen, t.a.v. Alie Bruinsma (secretaris), p/a Brinken 1a 7855 PC Meppen of via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel