.

.

 

.

Leerlingen obs De Anwende bakken ze bruin op Nationale Pannenkoekendag

Leerlingen van de obs Anwende hebben afgelopen vrijdag tijdens Nationale Pannenkoekendag de bewoners van de Korenhof en Aelderhof op een culinaire verrassing getrakteerd.  

De schooljeugd was in de Korenhof present om de 'oudere jeugd' te verwennen met overheerlijke zelf gebakken pannenkoeken.

's Ochtends om half elf arriveerden de kinderen bij het woonzorgcentrum en werd er direct al druk gebakken, beurtelings, spekpannenkoeken, appelpannenkoeken en naturel. 


Spelletjes en tafeldekken
Ondertussen speelden de kinderen spelletjes met de bewoners: Rummikub, Triominos en andere spellen.

Rond lunchtijd hielpen de kinderen met tafel dekken en bedienen. Er werd lekker gesmikkeld, soms wel drie lekkere pannenkoeken.

Ook na het eten hebben de leerlingen de handen flink uit de mouwen gestoken. Er werd geholpen met afruimen en afwassen.

Het was een gezellig samenzijn! Wat leuk om onze jongste en de oudste bewoners van het dorp zo samen te zien!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel