.

.

 

.

CBS De Schutse kijkt terug op een geslaagde spelenkermis

Afgelopen vrijdag kon na vier jaar eindelijk weer een spelenkermis worden georganiseerd. De belangstelling was dan ook heel groot.

Veel leerlingen en oud-leerlingen van cbs De Schutse en hun families kwamen naar deze gezellige avond. Er waren zeven spelen waaruit kon worden gekozen. Gatenkaas en spijkerbroek hangen waren favoriet.

Ook het laten zetten van een glittertattoo was populair bij de leerlingen. Verder konden de bezoekers door leerlingen en ouders zelfgemaakte paas- en lente spulletjes kopen op de lentefair. Onder het genot van een kopje koffie, thee of ranja kon ook de heerlijke zelfgemaakte bakproducten worden geproefd. Wie nog energie over had kon zich uitleven in de disco.

De opbrengst van deze avond was boven verwachting en zal worden gebruikt voor spelmateriaal die buiten kan worden gebruikt. De activiteitencommissie van cbs De Schutse kijkt terug op een geslaagde spelenkermis die zeker voor herhaling vatbaar is.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel