.

.

 

.

Kaartclub Zweeloo sluit seizoen 2022/2023 af

Afgelopen woensdag organiseerde Kaartclub Zweeloo in dorpshuis De Spil de laatste kaartmiddag van het seizoen.

Er werden twee rondes gespeeld en vervolgens werden de winnaars van het kaartseizoen 2022/2023 bekendgemaakt. Secretaris Alie Bruinsma mocht aan Janneke Tangenberg de beker overhandigen voor de beste Jokeraar. Bij het klaverjassen ging Lambert Alting met de eer strijken. De eerste prijs bij de "Marsen" moest gedeeld worden: Liz Noordman en Henk Boonstra hadden allebei 42 marsen. 
V.l.n.r. Henk Boonstra, Liz Noordman, Janneke Tangenberg, Alie Bruinsma en Lambert Alting.

Het kaarten ligt in de zomerperiode even stil, maar woensdag 13 september beginnen de enthousiaste kaarters weer met frisse moed. 
Hebt u belangstelling om op de woensdagmiddag tussen 13.30 en 16.30 uur in een gezellige sfeer een kaartje te leggen? U bent van harte welkom in dorpshuis De Spil.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel