.

.

 

.

Jaarlijkse bijdrage Oes Eig'n Kraantien 2023

O.E.K. blijft in onze dorpen een onmisbare schakel in de informatievoorziening en is na ruim 65 jaar zeer stevig verankerd in de Zweeler gemeenschap.

Al het relevante dorpsnieuws, alle festiviteiten en wetenswaardigheden kunnen rekenen op een plaats in O.E.K. Net als voorgaande jaren vragen wij u weer een bijdrage, zodat het voortbestaan van onze dorpskrant veilig gesteld kan worden. De bijdrage is helaas niet meer vrijblijvend, daarvoor zijn kosten te fors gestegen. 

Tot dusverre steunde u ons ruimhartig en hielp ons daarmee enorm. Voor 2023 blijft de bijdrage voor O.E.K. onveranderd op € 12,50, maar een hoger bedrag is uiteraard van harte welkom. De betaling van de bijdrage kunt u overmaken op NL64 RABO 0377104639. 

Zou u ons willen berichten als u geen prijs meer stelt op bezorging van O.E.K.? Afmelding kan via een emailbericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

De acceptgiro is vanaf 1 juni verleden tijd, maar er zijn alternatieven om uw jaarlijkse bijdrage zonder het gebruik van het internet of de telefoon te betalen. U kunt daarvoor gebruikmaken van een papieren overschrijvingskaart van uw bank. 

Bij voorbaat danken wij u voor uw steun!

St. Oes Eig’n Kraantien, 
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bankrek: NL64RABO0377104639


Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Irma Oldengarm:
Telefonisch via 0591 37 22 24 of
via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Oes Eig'n Kraantien 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel