.

.

 

.

‘’Nieuw wonen in de voormalige gemeente Zweeloo’’

De afgelopen maanden zijn wij als werkgroep wonen bezig geweest met het vraagstuk ‘Wonen’ in de voormalige Gemeente Zweeloo.

Zoals je weet is hiervoor recentelijk een enquête gehouden. Onlangs is door RTV Drenthe een artikel geplaatst omtrent nieuwbouwmogelijkheden in Aalden. Op 17 april aanstaande willen we een vrijblijvende informatiebijeenkomst houden voor alle inwoners van de voormalige gemeente Zweeloo. (Let op de avond van 22 maart aanstaande gaat niet door!)

Wat is de inhoud van de informatiebijeenkomst? Presentatie van de uitslag van de enquête, informatie omtrent Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en ervaringen van andere dorpen met CPO. Dit zal informatief zijn, waarna mogelijk opties gepresenteerd worden over het vervolgtraject. Het doel van de avond is om een vervolgstap te zetten in het voorzien van iedereen zijn/haar woonbehoefte gezamenlijk met jullie input.

We zien u graag bij de informatiebijeenkomst op 17 april om 19:30 uur in De Drieklank te Aalden.
Werkgroep wonen Dorpsbelangen Aalden, Benneveld, Meppen, Wezup, Wezuperbrug en Zweeloo.

Thema: vrijblijvende informatiebijeenkomst ‘’Nieuw wonen in Aalden’’
Locatie: De Drieklank, Kerkstraat 16, 7854 PG Aalden
Aanvang: 19:30 uur

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel