.

.

 

.

Samen de dorpen wat mooier maken:

Bij de Korenhof voegen vrijwilligers de daad bij het woord. Je samen inzetten via initiatieven: dat is NLDoet in een notendop.

Afgelopen zaterdag was de landelijke vrijwilligersactie ook terug te vinden in onze dorpen en stonden er verschillende acties op stapel. NLDoet stond bij Korenhof in het teken van boenen en poetsen en bovendien was er op het Korenhofplein ook voor de jongste jeugd veel te beleven. Liefst vijftien dames van Ladies' Circle Suydevelt, heel veel kinderen en vrijwilligers van de Korenhof kwamen klussen rondom het woonzorgcentrum in Aalden.

Om half tien begon het gezelschap met koffie en voor de kinderen was er ranja. Daarna ging men ijverig aan de slag en werden de vrijwilligers daarbij enthousiast aangemoedigd door de bewoners van de Korenhof.

Bladharken, bladblazen, onkruid wieden, bloemetjes planten, bankjes in elkaar zetten en het terras weer lente- en zomerklaar maken: niets was de dames te veel. Ook door de mannen werd er flink geklust en opgeruimd. Vele handen maken licht werk en alles is weer spic en span. Voor de kinderen die niet hielpen was er een prachtig springkussen en tussendoor een ijsje van Daan’s Snackmobiel.

De dag werd afgesloten met soep en broodjes en voor de kinderen patat. Al met al een geslaagde ochtend! Laat de zomer maar komen!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel