.

.

 

.

Uitnodiging voor bijeenkomst Meppen Energie Initiatief

Alle inwoners van Meppen worden van harte uitgenodigd voor het bijwonen van een bijeenkomst van het Meppen Energie Initiatief.

Op dinsdag 26 maart om 19:30 uur komen we bijeen in de Bakkershoeve, Mepperdennenweg 11, Meppen. We gaan die avond de resultaten bespreken van de warmte-scans.

Energiecoach Nico Vollebregt analyseert met ons de foto’s die gemaakt zijn met de warmte-beeld-camera. Als er een scan is gemaakt van je huis, neem dan een laptop of tablet mee. Deze avond is zeker ook interessant voor die mensen waarvan het huis niet is gescand. Verder geeft Nico allerhande hints en tips, om zelf eenvoudig je woning te isoleren en te verduurzamen.

Kortom een interessante en leerzame avond voor iedereen. Graag even aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel