.

.

 

.

Garage-sale in verband met emigratie

Het is bijna zo ver, op 11 juli vliegen Salvador en Claudia (Aaldenaren sinds 2014) naar Curaçao.

Dit avontuurlijke tweetal gaat op het Caribische eiland wonen en houdt daarom een grote opruiming aan de Weersmaten op zaterdag 6 juli van 10 - 13 uur.

In de OEK was al eerder te lezen over het vertrek van Salvador en Claudia. Zij gaan vanaf midden juli wonen en werken op het tropische eiland. Claudia werkt als operatieassistent en gaat per 1 augustus in het CMC (Curaçao Medical Center) aan de slag. Salvador blijft zijn werkzaamheden als grafisch vormgever bij RTV Drenthe uitvoeren, maar dan op afstand. Daarnaast heeft hij plannen om een bedrijf op te starten in reserve-onderdelen. Op Curaçao is het namelijk lastig om aan onderdelen te komen door lange wachttijden en Salvador heeft daar een geniale oplossing voor bedacht (waarover hij nog niet veel wil verklappen).

Wonen op een tropisch eiland
Op de langere termijn wil dit avontuurlijke duo vakantiehuizen gaan verhuren (hou ze dus in de gaten als je in de toekomst die kant op wil), maar ze beginnen aan de andere kant van de oceaan eerst met een tijdelijke huurwoning tot 1 oktober terwijl ze op huizenjacht gaan.

Garagesale
Voor ze Nederland kunnen verlaten, moet het tweetal natuurlijk veel dingen regelen. Hun huis aan de Weersmaten (nummer 9) staat al enige tijd te koop en omdat alle spullen in een container over zee getransporteerd worden, willen ze alleen de meest noodzakelijke spullen meenemen. Een uitgelezen kans voor dorpsgenoten om tijdens de garage-sale op 6 juli een goedkope bank, kastjes of een logeerbed te scoren. Daarnaast is er een aanbod van elektrische keukenapparatuur, schilderijen en andere inrichtingsspulletjes. Win-win! Neem vooral een kijkje komende zaterdag.

Mocht je meer willen lezen over hoe de emigratieplannen vorderen, Claudia schrijft blogs op het platform Zettje in de goede Richting. Lees ze allemaal via:
https://zettje-indegoederichting.nl/claudias-bespiegelingen. Daar vind je ook de actuele link naar het Marktplaats en Vinted profiel van Claudia om te zien wat er zoal te koop is.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel