.

.

 

.

Herberg de Aelderstroom uitgeroepen tot Kei van Hondsrug

Opnieuw eervolle prijs voor team van Floris de Wever en Gert van der Kooi.

Afgelopen week werden de ondernemersprijzen van de Hondsrug uitgereikt. Herberg de Aelderstroom uit Zweeloo is uitgeroepen tot Kei van de Hondsrug. Het etablissement van Floris de Wever en Gert van der Kooi aan de Kruisstraat in Zweeloo durft boven het maaiveld uit te steken, zijn authentiek en werken met hoogstaande producten. Beide ondernemers kregen de kei, omdat ze uitblinken in respectievelijk uitmuntende gastvrijheid, vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Kom naar de Herberg de Aelderstroom en ontdek het zelf!

“Wat een aanwinst in de provincie Drenthe !” 
Twee jaar geleden kreeg Herberg de Aelderstroom in de landelijke restaurantgids LEKKER al een zeer lovende recensie: “Wat een aanwinst in de provincie Drenthe !” en kwam met stip in de Top-500.

Vier jaar volop in de running
Floris en Gert zijn inmiddels al weer vier jaar volop in de running. “Fantastisch dat je als team dan al deze waardering krijgt”, vertellen de stralende restauranthouders van de Aelderstroom vol trots.

Gert en Floris van Herberg de Aelderstroom

Het is de vrucht van hard werken. De historische boerderij uit de 16e eeuw aan de Kruisstraat in Zweeloo met weelderige tuin is sinds 2021, na een grondige opknapbeurt, weer in gebruik als restaurant. Floris de Wever, orkestleider en dirigent, en Gert van der Kooi, programmamanager bij de gemeente Coevorden, maakten hun droom waar.

Personeel
De eer en hulde komen ook het personeel van de Aelderstroom toe. "De collega’s in de bediening, de mensen in de keuken: ook voor hen is dit natuurlijk een prachtige stimulans. Het is niet alleen het totaalconcept dat heeft geresulteerd in de waardering. Bij de Aelderstroom is het een combinatie van sfeer, warmte en de prijs/kwaliteitverhouding.”

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel