.

.

 

.

Geslaagd, de vlag kan uit!

Roald Stevens slaagt voor Bachelor opleiding Finance & Control: “Als bedrijfseconoom ben ik degene die binnen een organisatie het zakelijke succes inzichtelijk maakt en bewaakt“.

                                      ROALD STEVENS

Roald Stevens uit Meppen is geslaagd voor de vierjarige Bachelor opleiding Finance & Control aan de NHL Stenden Hogeschool in Emmen. Finance & Control was tot een aantal jaar terug de opleiding Bedrijfseconomie. De 21-jarige Meppenaar viert tot en met september vakantie en gaat per 1 oktober a.s. aan de slag bij ABC Pensioen. Dat is een onafhankelijke pensioenadviseur uit Hardenberg. Dit is tevens het bedrijf waar Roald zijn laatste afstudeerstage heeft afgerond.

Ervaring opdoen
Een echte ideale job heeft Roald nog niet in gedachten. “Ik wil de komende jaren ontdekken wat het beste bij me past. Ik begin bij ABC Pensioen, maar dat is waarschijnlijk niet het eindstation. Gewoon eerst maar eens aan het werk en ervaring opdoen. Dan kan ik daarna kijken of dit is wat ik wil blijven doen. Mijn brede interesse is tegelijk ook de reden waarom ik bewust voor brede opleiding Finance & Control heb gekozen.”

Verschillende bedrijfstakken
In het kader van zijn afstuderen heeft Roald bij drie instanties stages gelopen. “Dit heb ik bewust bij drie heel verschillende bedrijfstakken gedaan: een accountantskantoor, Drentse Golfclub (DGC) De Gelpenberg en ABC Pensioen. Ondanks de verschillende stages vind ik het nog steeds lastig om te kiezen wat het beste bij mij past. Daarom moet ik de komende jaren ontdekken of het werken bij ABC Pensioen de juiste baan voor mij is.”

Getalenteerd golfer leert golfclub tijdens stage nog beter kennen
De stageplaats bij DGC De Gelpenberg was niet bepaald toevallig gekozen. Op 14-jarige leeftijd werd Roald uitgeroepen tot ‘beste golfer 2016’ van DGC De Gelpenberg. Bovendien werd hij toen voor de tweede achtereenvolgende keer tot beste jeugdspeler gekroond van de golfclub. Een bewijs dat hij aanleg had en over het nodige talent beschikt. “Ik ben nog steeds actief op de golfbaan. Ik speel wekelijks mijn rondje op De Gelpenberg. Daarnaast heb ik dus eind vorig jaar in het kader van de opleiding Finance & Control mijn tweede stage bij de golfclub uitgevoerd, waardoor ik de club ook vanuit een ander perspectief heb leren kennen”, zegt Roald, die bovendien al een aantal jaren tijdens de competitie in Heren 3 36-holes actief is.

Roald is een echte sportliefhebber. Naast golfen is hardlopen een favoriete sportieve bezigheid. Ook volgt hij veel sport op TV. “Wat dat betreft heb ik een hele mooie zomervakantie voor de boeg met Tour de France en de Olympische spelen in Parijs.”

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel