.

.

 

.

Voorbereidingen oogstmarkt Meppen in volle gang

Nog een paar maanden en dan is het weer zover. Meppen bruist dan een weekend lang van de energie en gezelligheid.

Enkele sprankelende aspecten die de oogstmarkt zo'n feestelijke en dynamische plek maken, zijn onder meer kleurrijke stalletjes, heerlijke geuren, proeverijen en smaken, live muziek en kinderactiviteiten. En natuurlijk mogen kookdemonstraties en workshops niet op de oogstmarkt ontbreken.

De charme van oude ambachten en oude beroepen, muziek, en nog veel meer, is op de oogstmarkt te zien en te proeven. Kortom: de oogstmarkt is een ware viering van cultuur, traditie en gemeenschap.

“Soms hoor je ze echt nog kloppen: de houten hamers. Maar ook het geruststellende geluid van de handzaag gaat niet aan je voorbij. Bij het bakkertje op het plein ligt het vers gebakken brood al in de manden en de, nog warme, koeken kijken je uitnodigend aan. De voorbij rijdende fiets met het spannende knarsen van ratelende banden. En ruik dan ook die speciale geur van pas gewassen witgoed en kleding dat op het bleekveld ligt te drogen. 

Voor wat betreft de oude ambachten en oude beroepen biedt de oogstmarkt een unieke kans om uw vakmanschap tijdens de oogstmarkt te tonen aan een breed publiek, uw kennis en passie te delen, en bij te dragen aan het behoud van cultureel erfgoed. Bent u een meester in een traditioneel ambacht of oud beroep? Wij zijn op zoek naar enthousiaste ambachtslieden die hun kennis en vaardigheden willen demonstreren op onze oogstmarkt!

Meer weten over de mogelijkheden? Stuurt u dan een emailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel