.

.

 

.

Bibliotheek keert terug in Aeldermeent

Het is definitief zeker dat de bibliotheek terugkeert in de Aeldemeent. De gemeenteraad van Coevorden is afgelopen week akkoord gegaan met het beschikbaar stellen van € 100.000,- voor het realiseren en instandhouden van bibliotheken in vier dorpen, waaronder die in Aalden.

Intussen heeft Dorpsbelangen Aalden er bij de Stichting Bibliotheek Coevorden op aangedrongen om direct te starten met de werkzaamheden, die nodig zijn om de bibliotheek zo snel mogelijk weer te heropenen. Hoeveel tijd dat in beslag gaat nemen, is op dit moment nog niet duidelijk.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 22 november 2016.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel