.

.

 

.

Extra invalidenparkeerplaats bij Korenhof gerealiseerd!

Om ouderen te betrekken wat Dorpsbelangen Aalden doet en om te weten wat er speelt bij de ouderen heeft Dorpsbelangen Aalden vorig jaar en ook dit jaar een stamppotten proat georganiseerd.

Vorig jaar kwam tijdens deze stamppotten proat sterk naar voren dat de wens naar een extra invalidenparkeerplaats bij de ingang van de Korenhof groot was.

Namens de bewoners van de Korenhof heeft Dorpsbelangen Aalden een verzoek ingediend bij de gemeente. Dit met een positief effect, want de extra invalidenparkeerplaats is inmiddels gerealiseerd!

Bijschrift foto: Mevrouw Drenth en mevrouw Been zijn blij met de extra invalidenparkeerplaats (Foto Monique Jonkman-Koolen).

Oes Eig'n Kraantien d.d. 9 mei 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel