.

.

 

.

Blijft Dorpsbelangen Aalden bestaan?

Te weinig bestuursleden
Per 1 oktober a.s. kent het bestuur van Dorpsbelangen Aalden nog maar 3 leden. Statutair niet toegestaan, maar vooral: onwerkbaar. Zeker als het penningmeesterschap niet is vervuld.

Wat betekent dit?
Dit betekent dat als er niet snel aanvulling komt, Dorpsbelangen Aalden per 1 januari 2019 in slaapstand gebracht wordt of zelfs wordt opgeheven. Per 1 november a.s. nemen de resterende bestuursleden een besluit over de te kiezen variant.

Komt u ons helpen?
Maar natuurlijk hopen zij dat er dan 2 bewoners zich hebben aangemeld als bestuurslid. Enige financiële kennis bij een van de nieuwkomers is noodzakelijk voor het verantwoord laten voortbestaan van DB Aalden.

Succesvol
En zeg nou zelf, de afgelopen jaren zijn best enkele successen behaald: kansloze asielzoekers op het verkeerde pad weg uit Aalden, pinautomaat behouden, plantenbakken, straks meer bankjes etc.

Aanmelden
Op onze website (www.dorpsbelangenaalden.nl) kunt u meer over ons lezen en kunt u zich als bestuurslid melden. Kom in elk geval eens praten!

Namens het bestuur,

Hans Terbach, voorzitter

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 september 2018

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel