.

.

 

.

Hangende bloembakken fleuren Aelderstraat op

Dorpsbelangen Aalden ontvangt veel positieve reacties. Dorpsbelangen Aalden heeft veel positieve reacties ontvangen over de bloembakken die recentelijk aan de Aelderstraat zijn opgehangen.

De geraniums beginnen zich al aardig te ontwikkelen! Ze zijn bekostigd uit het dorpsbudget van vorig jaar. Het onderhoud doet Oase Lease, het bedrijf waar Dorpsbelangen de bakken heeft gekocht. Wij hoeven er dus met z’n allen alleen maar van te genieten. Voor 2021 zijn de gelden inmiddels ook gereserveerd, want het moet niet een eenmalige investering zijn.

Trouwens, de toekenningen van het dorpsbudget zijn de deur uit en hebben hun bestemming gevonden. Mooi is dat Zwembad Zweeloo en stichting 't Alterbarg hun gelden, natuurlijk niet alleen vanuit Dorpsbelangen Aalden, al besteed hebben. De speeltuin is klaar en de schrobmachine is aangeschaft; een echte verlichting voor de vrijwilligers!

Foto: Monique Jonkman-Koolen

Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 juni 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel