.

.

 

.

Dorpsbelangen Aalden reikt cheques uit

Flinke bijdrage voor mooie dorpsprojecten! Dorpsbelangen Aalden heeft vorige week de cheques uitgereikt in het kader van het dorpsbudget 2020.

Na een digitale stemronde is het beschikbare budget evenredig aan het percentage stemmen verdeeld. Op verschillende locaties werden de cheques op symbolische wijze uitgereikt aan de indieners van de projecten. Alle deelnemende organisaties waren aangenaam verrast met de bijdrage uit het Dorpsbudget. De cheques werden uitgereikt door Jeannette Hachmang, bestuurslid van Dorpsbelangen Aalden.

Annemiek Vorsteveld en Jan Seubring van Zwembad Zweeloo (nieuwe zitbankjes)    

Ronald Schuurman van S.V Willem Tell (CO-2 meter)  

Harma Stevens, Max Tetelepta (onder), Koos Mulder, Johan Warnar, Hilko van Goor en Aaldert Kamman (boven) van c.b.s. De Schutse (aanpassingen schoolplein)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 maart 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel