.

.

 

.

Geen Dorpsbelangen Aalden meer ... is dat erg?

Op 21 februari 2023 stoppen de drie huidige bestuursleden om verschillende redenen: leeftijd, drukke werkzaamheden, tijd in bestuur.

Tot nu hebben wervingsactiviteiten helaas geen succes gehad. En het is echt niet zo veel werk. Tien vergaderingen per jaar en zelf bepaal je heel veel als het om tijdbesteding gaat. Als er op 21 februari geen nieuwe bestuursleden zijn, moet de vereniging helaas worden opgeheven. 

Is dat erg? Wij vinden van wel omdat naast het onderhoud van de AED’s het onderstaande vervalt:

- Het dorpsbudget van 20.000 euro.

- De bloembakken aan de Aelderstraat.

- Het onderhoud van de speeltuin aan de Brinkmaten.

- De activiteiten in de Aelder Meent.

- Het opwarmen tijdens Sint Maarten.

- Het Paaseieren zoeken.

- Het ondersteunen van incidentele projecten, denk bijvoorbeeld aan het culturele weekend.

- Het onderhouden van contacten met Gemeente en AZC e.d. 

Zeg nou zelf, zonde toch? Is je belangstelling gewekt, neem dan eens contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-29996034

Mini van der Kooi, Monique Jonkman-Koolen en Hans Terbach.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel