.

.

 

.

Informatie-inloopbijeenkomst "De Nieuwe Brug"

Op donderdag 2 februari a.s. wordt er in dorpshuis d'Aol Schoelstee in Wezuperbrug een informatie-inloopbijeenkomst georganiseerd over de aanleg van de nieuwe brug.

Tijdens deze inloopuren, vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur, kunnen belanghebbenden en belangstellenden de tekeningen van de brug, het verkeersplan, de omleidingen en de totale planning inzien.

Heeft u vragen, dan worden ze die avond zo goed als mogelijk door aannemersbedrijf Dubbink BV uit Vriezenveen één op één beantwoord. Namens de aannemer nodigen we u van harte uit.
Vriendelijke groet, 
Bestuur Ons Belang Wezuperbrug.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel