.

.

 

.

Energie vrijwilligers actief

Het groepje vrijwilligers van EHBE ( Eerste Hulp Bij Energiebesparing ) is van start gegaan.

De groep krijgt van Dorpsbelangen Aalden een bedrag van € 50,- per woning om in huurhuizen energiebesparende maatregelen aan te brengen.

Je kan daarbij denken aan leidingisolatie om verwarmingsbuizen en radiatorfolie achter de radiator aanbrengen. Hierdoor verdwijnt er minder warmte door de muur.

Of bijvoorbeeld tocht voorkomen door kieren bij deuren dicht te maken en de bestaande douche in een waterbesparende douche omzetten. Allemaal in overleg met de bewoner.

Denk je dat je wel wat hulp kunt gebruiken om je woning comfortabeler te maken èn natuurlijk daardoor te besparen op je energieverbruik, geef je dan op bij de mannen van EHBE! Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Je kunt je opgeven bij Nico Vollebregt (vrijwillige energiecoach van gemeente Coevorden). Nico maakt dan een afspraak om langs te komen.
  • Samen maak je een plan wat er kan en mag gebeuren om voor € 50,- energiebesparende dingen te doen.
  • Samen spreek je een tijdstip af wanneer de EHBE-ploeg langskomt.
  • Albert, Wim en Nico doen de klussen, het enigste wat je zelf hoeft te doen is een kop koffie of thee en een praatje te maken.
  • De ploeg ruimt de rommel op en gaat weer naar huis.

En dat allemaal gratis!!

Woon je in een huurhuis en kun je wel hulp gebruiken om energie te besparen? Bel dan naar 06 - 312 546 20 ( Nico Vollebregt ) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je liever de whatsapp of SMS gebruiken? Via 06 - 312 546 20  kun je ook contact maken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel