.

.

 

.

Nieuw bestuur Dorpsbelangen Aalden kan aan de bak

Luid applaus voor vertrekkende en nieuwe bestuursleden.

Tijdens een druk bezochte jaarvergadering in de Aeldermeent heeft Dorpsbelangen Aalden deze week afscheid genomen van Hans Terbach, Mini van der Kooi en Monique Jonkman-Koolen.
De drie bestuursleden hebben zich jarenlang ingezet voor de belangen van het vijfsterrendorp Aalden. Hans, Mini en Monique kregen tijdens de jaarvergadering dan ook niets dan lof voor het vele vrijwilligerswerk dat ze gedurende een reeks van jaren hebben verricht. Ook was er waardering voor Jans Pronk, die als financieel adviseur het bestuur altijd met raad en daad terzijde heeft gestaan.

Hans Terbach met aan zijn zijde Mini van der Kooi en Monique Jonkman-Koolen. De drie vertrekkende bestuursleden van Dorpsbelangen Aalden kregen veel lof toegezwaaid voor hun jarenlange inzet.
Aalden is gemoedelijk, gezellig en goed leefbaar. Met dat gevoel zwaaide het drietal onder luid applaus af en gaf het stokje over aan een nieuw zeskoppig bestuur.

En dat nieuwe bestuur bestaat uit Gertjan Reinders (voorzitter), Janny Bijlsma (vice-voorzitter), Manda van der Tuuk (secretaris), Angela Berkhof (penningmeester), Nicandra Iwema en Richard Zwaagstra (bestuursleden). Met veel enthousiasme en daadkracht nemen ze de taken over.

Het nieuwe bestuur van Dorpsbelangen Aalden v.l.n.r. Angela Berkhof, Nicandra Iwema, Gertjan Reinders, Manda van der Tuuk en Richard Zwaagstra. Op de foto ontbreekt Janny Bijlsma.

Samenspel inwoners, gemeente en Dorpsbelangen
Leefbaarheid in Aalden waarborgen is volgens hen een mooi samenspel tussen inwoners, Dorpsbelangen Aalden en de gemeente. Het nieuwe bestuur wil dat samenspel graag waarborgen. De inbreng van inwoners en ondernemers, hun plannen en initiatieven zijn onmisbaar om Aalden krachtig en vitaal te houden. Aalden is volgens het zeskoppig bestuur een heel goed voorbeeld van hoe inwoners direct bijdragen aan de brede ontwikkeling van het dorp. Daar willen ze graag hun schouders onderzetten.

Beleidsplan
De komende periode gaat het bestuur van Dorpsbelangen Aalden aan de slag met het samenstellen van een beleidsplan, waarbij tal van onderwerpen de revue passeren en waarbij ook de dorpsinwoners worden uitgenodigd om hierin te participeren. Van woningbouw tot aanleg fietspaden, van dorpsbudget tot speeltuin, van onderhoud AED's tot bloembakken,  en van dorpsactiviteiten tot reconstructie van de Aelderstraat. Kortom: er blijft voldoende werk aan de winkel om het vijf sterrendorp te laten schitteren.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel