.

.

 

.

Fietstocht Dorpsbelangen Aalden verdient veel meer belangstelling

De organisatie was echt top, de weersomstandigheden waren dik in orde en de fietsroute langs de mooiste plekjes van de voormalige gemeente Zweeloo was werkelijk perfect. Kortom: alle ingrediënten voor een mooie fietstocht waren vorige week zondag aanwezig.

Bijzonder jammer dat slechts tien fietsers zich bij de molen van Aalden inschreven om aan deze fraaie tocht deel te nemen. De organisatie had menig uurtje geïnvesteerd in het uitzetten van een gevarieerde route. Hun arbeid werd echt tekort gedaan en de thuisblijvers hebben veel gemist!

De tien fietsers die wel van start gingen spraken naderhand hun grote waardering uit voor de wijze waarop deze fietstocht was georganiseerd. Halverwege de route kregen de deelnemers een versnapering aangeboden van het gastvrije organisatiecomité. En als afsluiting werden de fietsers in 't Hoes van Hol-an nog op een kop thee of koffie getrakteerd. Aan de tocht was ook een quiz verbonden. De winnaar kreeg een taart, maar deze werd door de gelukkige prijswinnaar keurig gedeeld met de overige deelnemers.

De deelnemers hebben genoten van een ontspannende en gezellige middag. Het is te hopen dat de organisatie zich niet laat ontmoedigen door het magere aantal deelnemers. Laten we hopen dat het evenement ook volgend jaar weer wordt georganiseerd, want dit soort recreatieve evenementen moeten we in ons dorp instandhouden!

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel