.

.

 

.

Gebiedsgerichte nieuwsbrieven voor Coevorden

Wethouder Joop Brink overhandigde gisterenavond de allereerste nieuwsbrief aan de voorzitter van het Plaatselijk Belang van Aalden. Gebiedsgerichte communicatie geeft een impuls aan het thema Coevorden Verbindt! De gemeente Coevorden is sinds dit jaar gestopt met het zenden van informatie via de informatiepagina’s in de lokale krant. In plaats daarvan wordt nu voor zowel het noordelijke als het zuidelijke deel van de gemeente Coevorden een aparte nieuwsbrief gemaakt. De A37 is hierbij de scheidingslijn.

Meedenken
Wethouder Brink legde de aanwezigen uit wat het doel van dit gebiedsgerichte ‘gemeentenieuws’ is en overhandigde het eerste exemplaar aan Silvia Draaijer, voorzitter van Plaatselijk Belang Aalden. Zij gaf aan erg blij te zijn met deze vorm van gebiedsgericht communiceren en daarnaast ook mee te willen denken met de inhoud van de nieuwsbrief. Onderwerpen die in de gebiedsgerichte nieuwsbrieven zullen worden behandeld zijn werkzaamheden in de openbare ruimte, nieuws van de gebiedscoördinatoren, nieuws uit de dorpen- en wijkenronden, nieuws over het Stimuleringsfonds, enzovoorts.


Aanmelden
Voor de digitale versie van deze maandelijkse nieuwsbrief kunnen inwoners zich aanmelden via www.coevorden.nl/nieuwsbrief. Daarnaast is de nieuwsbrief te vinden in de dorpshuizen, verzorgingstehuizen en restaurants verspreid over de hele gemeente en in het gemeentehuis.
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel