.

.

 

.

Eerste Mega Kids Festijn in Coevorden

De activiteitencommissie van de Coevorder Handelsvereniging is zeer actief bezig om diverse nieuwe activiteiten te ontplooien in het centrum van Coevorden. Aanstaande zaterdag, 12 augustus, is er wederom een nieuw groots event: Het Mega Kids Festijn! Dit festijn begint om 12.00 uur en gaat door tot 17.00 uur.

 Deze middag is er voor de kinderen ontzettend veel te doen: Spellencircuit met allemaal kinderspelen. Diverse gratis spellen en springkussens staan opgesteld door de winkelstraten van Coevorden. Schminken, ballonfiguren. Rondje op een gekke fiets. Door middel van een strippenkaart kan het parcours worden doorlopen. Bij inlevering van een volle strippenkaart mag er een kleine verassing uitgezocht worden. De kinderen kunnen ponyrijden op de Weeshuisweide tegen een kleine vergoeding. De terrassen staan klaar voor de ouders om even uit te rusten terwijl de kinderen bezig zijn. Het schijnt prachtig weer te worden, dus de winkeliers hopen op veel bezoekers.
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel