.

.

 

.

VVN adviseert ouders brugklassers

Maandag 4 september beginnen ook de scholen weer in Zuid-Oost Drenthe. Het is nog steeds nodig om automobilisten er op te wijzen dat de kinderen weer op weg zijn naar school.

Voor het voortgezet onderwijs zijn veel kinderen en ook brugklassers onderweg naar hun nieuwe school. Soms ook een nieuwe route en dus ook mogelijke gevaren die ze niet kennen. Vooral jongere fietsers zijn erg kwetsbaar in het verkeer. Begin van het nieuwe schooljaar vinden twee keer zoveel ongevallen plaats. Het is dus belangrijk dat ouders samen met hun kinderen op de fiets de route rijden en de gevaarlijke punten te bespreken. Ook zouden ouders er op moeten wijzen de smartphone op de fiets niet te gebruiken.

Ook is het zaak om de fiets nog even na te zien. Zodat de kinderen naar en van school weer veilig thuis komen.    

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel