.

.

 

.

BBC2014 betrekt inwoners bij ‘groen’ in de buurt

Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) wil inwoners via een mini-opiniepeiling betrekken bij het gemeentelijk groenonderhoud. De grootste partij in de gemeenteraad van Coevorden wil graag weten wat de inwoners belangrijk vinden bij het onderhoud en de inrichting van het openbaar groen in de stad en in de omliggende dorpen. “Voor ons is die mening belangrijk, want het heeft grote waarde voor de leefbaarheid, veiligheid en natuur”, aldus fractievoorzitter Derk ten Berge van BBC2014.

De gemeente Coevorden verzorgt het beheer van het openbaar groen. “Komend jaar wordt het beleid hiervan opnieuw vastgesteld. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, willen we graag ook de ervaringen van inwoners met het groenonderhoud daarbij betrekken. Daar houden we bij de uitvoering van het beleid dan ook zoveel mogelijk rekening mee”, zegt Ten Berge in een nadere toelichting.

De opzet is om het onderhoud van het openbaar groen in de gemeente Coevorden de komende jaren zo doelmatig mogelijk in te richten, zonder dat dit ten koste gaat van de belevingswaarde van de openbare ruimte en van de woonomgeving. We kijken met belangstelling uit naar de reacties van de inwoners.'’

Op de website http://www.bbc2014.nl/mini-opiniepeiling-groenonderhoud/ kunnen de inwoners de mini-opiniepeiling over het groenonderhoud invullen. Het beantwoorden van de tien vragen duurt ongeveer twee minuten. De peiling is toegankelijk tot en met 4 november a.s.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 31 oktober 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel