.

.

 

.

Coevorden sfeervol verlicht!

De Markt in Coevorden is sfeervol verlicht!  De Coevorder Handels Vereniging (CHV) is erg blij dat het is gelukt om verlichting in de binnenstad van Coevorden te realiseren. “Deze verlichting was hard nodig in onze donkere binnenstad, wij als ondernemers zijn erg blij met deze bijzondere sfeerverlichting” aldus voorzitter van de CHV Richard Dimmendaal .

De donkere binnenstad was al langere tijd een doorn in het oog bij de verschillende ondernemers en bezoekers van Coevorden.  Dankzij de inzet van de CHV is een bijdrage van gemeente Coevorden gerealiseerd, waardoor het mogelijk was om de verlichting nog voor de feestdagen te realiseren. Maandag 4 december was het eindelijk zover en zijn de lampjes in de bomen gehangen. Coevorden hoopt zo een stijgende tendens in te zetten, die de stad gezelliger maakt, waardoor meer mensen Coevorden zullen komen.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel