.

.

 

.

Kerstkoopzondag Coevorden thema Dickens met schaatsbaan

Zondagmiddag 17 december wordt in het centrum van Coevorden een zeer bijzondere kerstkoopzondag georganiseerd. Coevorden gaat terug in de tijd! Samen met Tipo/Jolpo entertainment en de Haloweenwerkgroep uit Ballast, komt men tijdens deze kerstkoopzondag terecht in de tijd van Dickens/ Scrooge.

Talloze karakters en figuren uit de tijd van Dickens/Scrooge lopen met diverse attributen en maken muziek door de winkelstraten van Coevorden om de sfeer van deze tijd terug te brengen. De stad wordt aangekleed met vuurkorven die zorgen voor warmte en gezelligheid. Bij de vuurkorven kunnen broodjes op een stokje worden gebakken, marsmellows worden geroosterd, kastanjes op het vuur... en nog veel meer.

Daarnaast staat er op de Markt in Coevorden een sfeervolle schaatsbaan. De Markt is onlangs voorzien van diverse lichtjes in de bomen. Kortom veel sfeer en gezelligheid in de historische binnenstad van Coevorden.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel