.

.

 

.

Gemeente Coevorden zet extra in op taalontwikkeling

Basisscholen en kinderopvang in de gemeente Coevorden ondertekenen op woensdag 13 december het convenant voor het woordenschatprogramma LOGO3000 Op woensdag 13 december ondertekenen een groot aantal basisscholen en kinderopvangorganisaties het convenant LOGO 3000. LOGO 3000 is een woordenschatmethodiek die bijdraagt aan de taalontwikkeling van kinderen.

Een aanpak die zowel op scholen als op kinderopvangcentra wordt ingezet. Het programma is bedoeld om de omvang en de kwaliteit van de woordenschat van kinderen te vergroten. Wethouder Jeroen Huizing: “Ik ben er trots op dat wij in de gemeente Coevorden gaan werken met LOGO3000. Een goede woordenschat is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het is de basis om mee te kunnen doen , mee te kunnen praten en om mee te kunnen denken. Ik ben blij zoveel scholen en kinderopvangorganisaties hier aan mee doen.”
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel