.

.

 

.

Nieuwjaarsreceptie gemeente Coevorden op 8 januari

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden nodigt alle inwoners van de gemeente Coevorden van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op maandag 8 januari 2018. Iedereen is welkom bij de

nieuwjaarsreceptie vanaf 19.30 uur, in de raadzaal in het Hof van Coevorden (adres: Kasteel 1 in Coevorden).

Burgemeester Bert Bouwmeester start om 20.00 uur met de nieuwjaarstoespraak. Kom samen met het college, inwoners en medewerkers van de gemeente Coevorden het nieuwe jaar inluiden. Onder het genot van een hapje en een drankje en met muzikale invulling van het duo Special Guests kan vooruit worden gekeken naar 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel