.

.

 

.

Eerste koopzondag van 2018 in Coevorden

Het is weer zover! Coevorden opent de winkels voor de eerste koopzondag in 2018. Op zondag 6 mei zijn de winkels geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Aan deze koopzondag hangt een speciaal thema: “De Rode Loper”. In het gehele centrum ligt de rode loper.

Om 13.45 is de start van de 1e ronde van de rode loper, om 15.00 uur is de start van de 2eronde. Tijdens deze rondes worden de laatste trends en gadgets getoond van de deelnemende winkeliers. Deze winkeliers presenteren op de rode loper hun mode, accessoires en producten. Om 13.15 uur en 16.00 uur is er Dans op de Markt en om 14.45 uur is er Dans in de Gansehof. Dit wordt verzorgd door Dansstudio In2dance uit Coevorden. Tevens is er een kassabonnenactie bij de deelnemende winkeliers. Klanten die deze 6 mei een aankoop doen kunnen hun kassabon inleveren in de daarvoor bestemde ton op de markt voorzien van naam en mobielnummer. Om 16.30 uur is de prijsuitreiking van de kassabonactie van deze dag en zijn er leuke prijzen te winnen. Uiteraard dien je zelf aanwezig te zijn bij de trekking! Kortom een koopzondag die je niet mag missen!

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel