.

.

 

.

Gratis scootmobieltraining

Met angst en beven op de scootmobiel? Dat is helemaal niet nodig. Met de speciale training helpt Veilig Verkeer Nederland de scootmobieler veilig de weg op. Ook voor de scootmobielgebruiker die de verkeersregels weer wat wil opfrissen. Want de laatste 20 jaar zijn de regels wel met meer dan 40% gewijzigd.

Een scootmobiel is een belangrijk hulpmiddel en daarom is het van groot belang de verkeersveiligheid van de gebruiker te waarborgen. Redenen voor Veilig Verkeer Nederland, afdeling gemeente Coevorden om op

dinsdag 22 mei in Coevorden en op donderdag 24 mei in Schoonoord  een GRATIS scootmobieltraining aan te bieden. Iedere scootmobielgebruiker kan daaraan deelnemen.  De training is een dagdeel in de ochtend of middag afhankelijk van aantal opgave.

Tijdens deze training onder begeleiding van enthousiaste gemotiveerde medewerkers van Veilig Verkeer Nederland krijgt u:

- een theorieles

- diverse praktijkoefeningen

- voertuigbeheersing

- een, onder begeleiding, rit op de openbare weg en winkelgebied.

Na afloop krijgen de deelnemers een informatiepakket en een persoonlijk certificaat mee.

Nieuw hierbij is dat Veilig Verkeer Nederland samenwerking heeft gezocht met MobiVit Schoonoord. Hiermee wordt mogelijk gemaakt dat belangstellenden die (nog) niet in het bezit zijn van een scootmobiel, maar dit wel overwegen ook mee kunnen doen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veilig Verkeer Nederland, de heer Maatkamp, telefoon 0524-222567

Meer informatie over deze en andere activiteiten kunt u ook vinden op onze website https://coevorden.vvn.nl

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel