.

.

 

.

Doe de fiets-enquête

Vanaf dinsdag 1 mei start de gemeente Coevorden met een online enquête over fietsen in de gemeente. De gemeente wil graag weten hoe inwoners van de gemeente Coevorden, maar ook toeristen, het fietsen in de gemeente ervaren. En wat hun wensen zijn.

Meer mensen op de fiets, dat is het doel van de gemeente Coevorden. Inwoners en bezoekers moeten op een veilige manier gebruik kunnen maken van de fietspaden. En dat niet alleen, de gemeente Coevorden wil een aantrekkelijke gemeente zijn om in te fietsen. De enquête loopt tot vrijdag 1 juni 2018.
Win een gratis fiets!
Wie de enquête invult, maakt kans op een gratis fiets. Het invullen van de enquete kan via www.coevorden.nl/fiets.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel