.

.

 

.

Oproep voor Goede Doelen!

De tweede koopzondag van 2018 voor Coevorden staat voor de deur. Op zondag 3 juni zijn de winkels geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Aan deze koopzondag hangt een speciaal thema: "De Goede Doelen Dag". In het gehele centrum staan diverse goede doelen om zich te promoten.

Coevorden heeft hiervoor gekozen om Goede Doelen ook een plaats en aandacht te geven. Als goede doelen verspreid zijn tijdens een ander evenement doet dit afbreuk aan het goede doel. Derhalve heeft Coevorden ervoor gekozen om een koopzondag te koppelen met het thema Goede Doelen.

Er is nog plaats, dus mocht u zich met een goed doel aan willen melden dan kan dit uiteraard. Aanmeldingen of vragen kunnen gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Susan Visscher.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel