.

.

 

.

Oldtimerdag Coevorden

De traditie van Oldtimerdag wordt ook dit jaar wederom voortgezet. Op zaterdag 21 juli komen historische voertuigen vanuit heel Nederland en Duitsland naar Coevorden om hun kostbare bezit aan het publiek te tonen. Vanaf 08.00 uur worden de eerste deelnemers in het centrum van Coevorden verwacht. De organisatie is in handen van de activiteitencommissie.

De deelnemende voertuigen komen met oldtimer en youngtimer auto’s, kitcars, bromfietsen, motoren en tractoren. Er zijn veel speciale auto's, tweewielers en tractoren. De voertuigen zijn allemaal minimaal 25 jaar oud. Vanaf 12.00 uur zal door een aantal oldtimers een tocht langs een aantal dorpen van de gemeente Coevorden worden gereden. 

Vorig jaar waren er circa 250 deelnemers aanwezig en ook dit jaar wordt dit aantal verwacht. Wilt u zich nog aanmelden? Dat kan nog tot en met donderdag 19 juli aanstaande telefonisch via 06- 22 49 58 38 of via www.stadcoevorden.nl/oldtimerdag

Kom deze dag meemaken. Het is een geweldige dag. Ontzettend veel is er te zien, te beleven en je ogen goed de kost te geven om al die prachtige oldtimers te bewonderen. Kortom: Vermaak voor jong en oud.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel