.

.

 

.

Een vol bruisend weekend Coevorden

28 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse traditie de Piekiesmarkt.  Het bruist in Coevorden.  ’ s Morgens staan de eerste mensen voor dag en dauw op om hun spullen uit te stallen op de gezellige rommelmarkt.

De eerste kopers zijn er dan vaak ook al te vinden, op zoek naar de leukste spulletjes. Verder kun je in de winkelstraten van Coevorden een grote braderie vinden.  Maar er is nog veel meer te doen. Er is kermis, vol met leuke attracties.   In Hofpoort Incluis is het spelletjesmiddag. Deze spelletjesmiddag wordt georganiseer door spellenvereniging De Vrolijcke Gans. Je kunt er spellen verkopen of zelf kopen en je kunt je tweedehands spellen laten taxeren.

Zondag gaat het nog even door want dan is er van 13.00 tot 17.00 uur Koopzondag. Deze zondag is er nog steeds kermis. Daarnaast is er een bijzondere zeepbellen act, kleurrijke steltlopers en ballonkunstenaars. In Hofpoort incluis is van 13.00 tot 16.00 uur demonstraties Edelsmeden door Joke Holwarda. Joke Holwarda is edelsmid uit Aalden, zij zal tijdens deze dag ook vertellen over haar werk als edelsmid. Daarnaast is er tussen 14.00 en 16.00 uur kunst en kitsch in de kluis, door taxateur Geert Ziengs uit Schoonoord. Veel te doen  op deze kleurrijke, vrolijke koopzondag!

Kortom kom het weekend naar Coevorden!

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel