.

.

 

.

Kidsmiddag in Coevorden

Op zaterdag 4 augustus 2018 van 13:00-16:00 uur is het springkussen spektakel kidsmiddag in Coevorden. In het centrum van Coevorden zullen meer dan 9 springkussen met activiteiten te vinden zijn.

Door de winkelstraten en op de markt is een spellencircuit! Kinderen kunnen met een stempelkaart aan een spellenparcours deelnemen. Bij het inleveren van een volle stempelkaart, mag er gegrabbeld worden en krijgen de kinderen een traktatie. Daarnaast is er nog de bungee trampoline. Deze dag is deelname voor de kinderen gratis!

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel