.

.

 

.

Dag van de Binnenstad

Welkom op de tweede Dag van de Binnenstad! Vandaag praten we u op de Weeshuisweide graag bij over de ontwikkelingen van onze mooie binnenstad. Ook vieren we graag samen met u het begin van de kerstweek met een gezellige Kerst sing-a-long waar verschillende artiesten mét u de mooiste kersliedjes gaan zingen.

Natuurlijk is ook aan de innerlijke mens gedacht. De gezamenlijke horeca van onze binnenstad voorziet u graag van onder meer een lekker glas glühwein, een mooie kop koffie of een kom goed gevulde snert.

Coevorden werkt aan een uitnodigend centrum waarin water, historie en gezelligheid centraal staan. Het programmabureau Binnenstad Coevorden stroopt de mouwen op voor de realisatie van een mooie uitnodigende historische binnenstad. Een plek waar
het fijn wonen is en waar bezoekers zich thuis voelen en verrast worden door wat Coevorden allemaal te bieden heeft.

Coevorden werkt aan een uitnodigend centrum waarin water, historie en gezelligheid centraal staan. Het programmabureau Binnenstad Coevorden stroopt de mouwen op voor de realisatie van een mooie uitnodigende historische binnenstad.

Voordat het zo ver is, moet er veel werk verzet worden. De gemeente, ondernemers, Domesta en het Centrummanagement Coevorden bouwen gezamenlijk aan de historie van Coevorden.


Tijdens de Dag van de Binnenstad, op zondag 23 december, informeren we onze inwoners en andere belangstellenden over de ontwikkelingen in de binnenstad. Daarnaast wordt de door Jan Abbing gerestaureerde maquette van de vestingstad Coevorden onthuld.
Er zijn Dickens-optredens in de winkelstraten en er is een speciaal programma voor kinderen. Zo komt onder andere Kabouter Plop naar Coevorden.

Als afsluiting van de Dag van de Binnenstad is er een Kerst Sing-a-long.

Om 14.00 uur vuurt het Exercitie Peloton Bourtange samen met de Schutterij van Koeverden een kanonschot af. 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel