.

.

 

.

Coevorden doet mee aan Week van Zorg en Welzijn

Compleet programma in Hofpoort Incluis. Van 11 t/m 16 maart 2019 vindt landelijk de tweede editie van de Week van Zorg en Welzijn plaats. Team ‘Actief voor werk’ van de Gemeente Coevorden haakt aan bij deze week.

Inwoners van Coevorden die werk zoeken worden geattendeerd op de mogelijkheden van werken in de zorg en welzijn. In Hofpoort Incluis, aan het Stationsplein in Coevorden, zijn de hele week tal van activiteiten. Ook buurgemeente Hardenberg heeft een informatief programma.

Met het toenemend aantal mensen dat gebruik maakt van de zorg en welzijn, is er ook meer gekwalificeerd personeel nodig. Dat biedt kansen voor wie (ander) werk zoekt. Gemeenten, onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties slaan de handen ineen om een beeld te geven van het aanbod van zorg, welzijn en vrijwilligerswerk in Coevorden. Van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart zijn er presentaties, workshops en cursussen op allerlei verschillende gebieden. Locatie is Hofpoort Incluis, Stationsplein 21 in Coevorden.

Pop-up winkel
Ook in buurgemeente Hardenberg is een interessant programma. Een aantal Hardenbergse zorg- en welzijnsinstellingen en het Alfa-college werken samen om je meer te laten zien over werken in de zorg en welzijn. In Hardenberg is, gedurende deze week, een interactief programma in een pop-up winkel aan de Voorstraat 33-35. De winkel is de gehele week open van 10.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag banenmarkten
Op zaterdag 16 maart is er in Coevorden én Hardenberg een banenmarkt. Daar kun je met plaatselijke werkgevers in contact komen. En je vindt er vacatures voor professionals en vrijwilligers. In Coevorden is de banenmarkt vooral gericht op regulier werk en vrijwilligerswerk. In Hardenberg is daarnaast ook voorlichting over opleidingen.

Kans!
Wil je werken in de zorg en welzijn? Volg dan je hart en pak je kans! Je bent van harte uitgenodigd om de activiteiten in Coevorden en Hardenberg te bezoeken.

Meer informatie
Het complete programma voor Coevorden, inclusief tijden vind je op www.coevorden.nl

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel