.

.

 

.

Stadswandeling “On the Rocks” bij Magisch Drenthe!

Op vrijdag 10 mei wordt door Magisch Drenthe in samenwerking met Casa Delicias wederom een prachtige stadswandeling georganiseerd. Deze stadswandeling heet “On the Rocks”. Vorig jaar (2018) lanceerde Marketing Drenthe het thema “Oer” en daar horen de Hunebedden van Drenthe bij.

Zo kwam Magisch Drenthe samen met Casa Delicias op het idee om de traditionele stadswandeling van Magisch Drenthe uit te breiden met een high wine of high beer met heerlijke hapas en tapas. Deze hapas en tapas worden opgemaakt als ‘hunebedden’ en zo ontstond de stadswandeling “On the Rocks”.

Na de eerste succesvolle wandeling die in oktober 2018 werd georganiseerd werd er besloten om ook in de meivakantie van 2019 deze prachtige activiteit weer aan te bieden.

Magisch Drenthe houdt zich o.a. bezig met de marketing en promotie van de gemeente Coevorden. De wandeling start om 16.00 uur in het Arsenaal (Haven 4) in Coevorden. Daar wordt een kort bezoekje gebracht aan het Stedelijk Museum. Vervolgens gaat de wandeling verder door historisch Coevorden o.l.v. de eigen stadsgids van Magisch Drenthe: Lambert Hans. Lambert neemt de mensen mee in de historie van en door Coevorden met een wandeling die ongeveer 1.30 uur duurt. Het eindpunt van de wandeling is restaurant Casa Delicias in Coevorden. Casa Delicias is een heerlijk hapas en tapas restaurant dat gerund wordt door Hendrien en Marco Scholten. Na de wandeling wordt er bij  Casa Delicias heerlijk uitgerust en kan men relaxen onder het genot van een high wine of high beer inclusief hapas en tapas.

Wilt u meelopen? Dat kan nog: Geef u op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0524-525150

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel