.

.

 

.

De 14e Boeken- en muziekmarkt staat voor de deur

In het historische centrum van Coevorden vindt op zaterdag 29 juni al weer de 14e editie van de jaarlijkse Boeken- en muziekmarkt plaats. De boeken- en muziekmarkt is gecentreerd op en ronde Markt.

Circa 50 kramen met boeken in alle genres van Spanning en Literatuur tot Kinderboeken, Chicklits en nog veel meer zijn er te vinden deze dag. Daarnaast is er een jaarlijks groeiend aanbod van kramen waar je muziek op elpee kunt vinden.

In de winkelstraten zal het evenement omlijst worden met Live muziek. In de Gansehof is een speciaal Kinderplein waar kinderen met Bobbi op de foto kunnen gaan en ze kunnen zich uitleven met knutselen.

De boeken- en muziekmarkt duurt van 9 tot 17 uur

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel