.

.

 

.

Weekend vol activiteiten in Coevorden tijdens de Piekiesmarkt 2019

Op zaterdag 27 juli is het in Coevorden weer tijd voor het jaarlijkse terugkerende event: Piekiesmarkt. De naam is destijds ontstaan door de gulden / piek, maar is inmiddels zo’n begrip in Coevorden dat besloten is de naam te laten bestaan.

De piekiesmarkt met braderie en vrijmarkt start al om 06.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. De winkels zijn geopend van 09.30 tot 17.00 uur.

Tijdens de jaarlijkse piekiesmarkt is ook de kermis weer in de stad. Van 24 juli t/m 28 juli is deze te vinden op de Markt.

Naast de piekiesmarkt is er zondag 28 juli een koopzondag georganiseerd door de activiteitencommissie van het Centrummanagement Coevorden. Openingstijden van de winkels tijdens de koopzondag is van 13.00-17.00 uur. Kortom een weekend om niet te missen!!

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel