.

.

 

.

Coevorden organiseert in augustus drie keer de Kasteelmarkt

Na een eerste Kasteelmarkt, gehouden op vrijdag 9 augustus volgt aanstaande vrijdag, 16 augustus, de tweede kasteelmarkt. Daarnaast vindt op 23 augustus de derde en tevens laatste kasteelmarkt van deze zomer plaats.

Zowel de toerist als de bezoeker van Coevorden blijken te houden van de zomerse braderieën, vandaar dat de activiteiten coördinator van Coevorden: Willem de Bie samen met de activiteitencommissie hebben besloten om de Kasteelmarkten drie keer te introduceren in het centrum van Coevorden. In het centrum en op de markt zal een gezellige braderie zijn en natuurlijk zullen de terrasjes weer klaar staan. Reden genoeg om op deze vrijdagen naar het gezellige, historische centrum van Coevorden te komen. De Kasteelmarkt is te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

Geplaatst d.d. 13 augustus 2019

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel