.

.

 

.

BBC2014 presenteert profielschets nieuwe wethouder

Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014) heeft een profielschets van de nieuwe wethouder samengesteld en vandaag op de website van de partij gepresenteerd. In de profielschets staan de vaardigheden en eigenschappen die de opvolger van de per 1 maart a.s. vertrekkende Jan Zwiers moet bezitten.

Zowel de raadsfractie als het bestuur van BBC2014 hebben aan deze profielschets bijgedragen. Kandidaten kunnen vanaf heden tot en met 3 februari a.s. 12.00 uur reageren. Meer informatie over de profielschets is te lezen op de website www.bbc2014.nl

De partij hoopt binnen afzienbare termijn de vacature te kunnen invullen. Fractievoorzitter Ferry Booij van BBC2014 benadrukt dat de snelheid niet ten koste mag gaan van de zorgvuldigheid. “We denken zeker niet dat het maanden moet gaan duren, maar het proces vraagt ook een zorgvuldige benadering.”

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel