.

.

 

.

Aanjaagfonds evenementen zoekt vernieuwende ideeën

De gemeente Coevorden is op zoek naar vernieuwende ideeën voor evenementen in de gemeente. Evenementen die de regio op de kaart zetten. Inwoners met goede ideeën kunnen hun initiatieven van 2 tot en met 30 maart aanmelden voor het Aanjaagfonds en subsidie krijgen.


Evenementen brengen gezelligheid en sfeer in de gemeente. Daarnaast zijn ze belangrijk voor de promotie van de regio. De gemeente Coevorden stimuleert daarom goede initiatieven voor evenementen met subsidie. Deze initiatieven moeten vernieuwend zijn en passen bij het karakter van de gemeente. Denk aan thema’s als: buitenleven, het Drentse OER-gevoel, het Hondsrugthema, lokaal geproduceerd, ambachten, verhalen van vroeger of iets actiefs. Een initiatief opgeven kan bij het Evenementen Aanjaagfonds van de gemeente Coevorden van 2 tot en met 30 maart. Alle voorwaarden en informatie is te vinden op:
www.coevorden.nl/aanjaagfondsevenementen

Geplaatst 3 maart 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel