.

.

 

.

Ondernemers Stad Coevorden steken klanten hart onder de riem

 

De ondernemers in Coevorden hebben hun klanten op een bijzondere manier een hart onder de riem gestoken. In een speciale videoboodschap vertellen diverse ondernemers hoe zij, binnen de huidige coronamaatregelen, hun klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

 

In deze video is ook te zien hoe diverse ondernemers met mooie boodschappen op de winkelstraat hun klanten oproepen om gezond te blijven en rekening te houden met 1,5 meter afstand als mensen naar de winkel komen. Voorzitter van de Coevorder Handelsvereniging Richard Dimmendaal is blij en trots op zijn collega ondernemers: ‘We hebben overal in onze winkels de benodigde maatregelen getroffen voor de gezondheid van onze klanten en die van onszelf. Ook hebben veel winkels hun dienstverlening aangepast of uitgebreid, zodat we onze klanten toch kunnen blijven helpen. Dat wilden we graag in deze videoboodschap overbrengen.’

Hart onder de riem film
De film is gemaakt door Marc Slagter, inwoner van Coevorden. Hij is als dronepiloot bezig om een film te maken met bijzondere boodschappen van mensen voor iedereen die getroffen wordt door het coronavirus. In samenwerking met de ondernemers is er nu ook een speciale film gemaakt voor en namens de ondernemers. Alle krijttekeningen op de winkelstraat zijn met de drone gefilmd, evenals de gezamenlijke boodschap op de markt.
Kijk op https://youtu.be/5gJjoIH71LI

Geplaatst 14 april 2020

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel