.

.

 

.

TIP Coevorden en Sleen gaan weer open!

Twee van de vier TIP (Tourist Info Punt) in gemeente Coevorden openen vanaf 2 juni weer haar deuren voor bezoekers en toeristen. Het gaat hierbij om TIP Coevorden en TIP Sleen. De TIP punten in Gees en Zweeloo blijven eerst gesloten. De verwachting is dat deze half juni weer haar deuren openen.

Voor TIP Coevorden en Sleen gelden aangepaste openingstijden: van maandag t/m zaterdag  van 13.00 tot 17.00 uur. Uiteraard staat de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers voorop. Om voor iedereen het bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken zijn er een aantal maatregelen genomen en volgen we het protocol van de RIVM.

Daarnaast zijn wij verplicht onze bezoeker/toerist te vragen naar eventuele gezondheidsklachten. Indien iemand klachten heeft, blijf dan thuis. Bij gezondheidsklachten kunnen wij deze gast niet toelaten in onze TIP.

Voor meer informatie check onze site: www.magischdrenthe.nl

Persbericht: Coevorden, 26 mei 2020

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel