.

.

 

.

TIP Coevorden gaat weer volledig open!

Twee van de vier TIP (Tourist Info Punt) in gemeente Coevorden hebben vanaf 2 juni weer haar deuren voor bezoekers en toeristen geopend. Het gaat hierbij om TIP Coevorden en TIP Sleen.  De TIP punten in Gees en Zweeloo blijven eerst gesloten. De verwachting is dat deze eind juni weer haar deuren openen.

TIP Coevorden heeft na twee weken aangepast geopend te zijn besloten om weer volledig open te gaan om te voldoen aan de vraag van hun gast/bezoeker. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.  TIP Sleen blijft tot 29 juni de openingstijden hanteren van 13.00 tot 17.00 uur.

Uiteraard staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop. Om voor iedereen het bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken zijn er een aantal maatregelen genomen en wordt  het protocol van de RIVM gevolgd.

Daarnaast zijn zij verplicht de bezoeker/toerist te vragen naar eventuele gezondheidsklachten. Indien iemand klachten heeft, blijf dan thuis. Bij gezondheidsklachten kan deze gast niet woorden toelaten in de TIP.

Voor meer informatie check onze site: www.magischdrenthe.nl

Geplaatst  16 juni 2020

 
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel